Meehelpen?

Tijdens het zomerseizoen houden wij toezicht over de veiligheid van recreanten in, op en langs het water. Dat is een belangrijke, leerzame én leuke taak, die met passie wordt uitgevoerd. Als lifeguard ben je bereid om de stap naar voren te doen op het moment dat anderen dat niet zouden doen.

Lifeguard ben je natuurlijk niet zomaar. Daar gaat eerst een opleiding aan vooraf. Eerst leer je de basis van het strand en de zee. Vervolgens doe je ervaring op tijdens de praktijkonderdelen van de opleiding. Dit zijn onder andere ehbo-vaardigheden, zwem- en reddingstechnieken, sociale vaardigheden en het leren van leiding geven. De opleiding sluit je af met het behalen van je internationaal erkende lifeguard-diploma

Wil je meer weten over de opleiding tot lifeguard? Kijk dan ook eens rond bij de opleidingen.

Wil jij ook deel uitmaken van een enthousiaste groep vrijwilligers? 

In het hoogseizoen is de reddingspost 8 weken lang dagelijks geopend. In het voor- en naseizoen is de post in de weekenden open. Omdat we een hecht team zijn, ben je als strandwacht natuurlijk altijd welkom voor een bakje koffie. Er hangt een informele maar ook een professionele sfeer. 

Dinsdagavond is opleidingsavond.

Kom bij het team!

Wij zijn continu opzoek naar nieuwe lifeguards. Heb je affiniteit met de zee en het strand EN ben je sociaal? Neem dan contact op!

Neem contact op!

    Scroll naar boven
    Scroll naar top