Ruim €2500 na stemmen rabo clubsupport!

Op zondag 13 oktober was het een feestelijke dag voor de Reddingsbrigade Wijk aan Zee. We hebben met trots een cheque ter waarde van €2551,45 in ontvangst genomen, aangeboden door Rabobank Haarlem-IJmond. Deze bijdrage is afkomstig van de Rabo Clubsupport actie, waarbij leden van de Rabobank hun favoriete clubs en verenigingen konden steunen.

We zijn ontzettend dankbaar voor deze steun! De donatie zal worden gebruikt voor nieuwe lesmaterialen voor onze opleiding reddend zwemmen in het zwembad. Onze jeugdleden worden elke woensdag opgeleid voor diverse zwemmend redden diploma’s. Vanuit het zwembad stromen zij door naar het strand waar ze uiteindelijk worden opgeleid tot professioneel lifeguard. Om onze jeugdleden de juiste basisvaardigheden aan te leren, is goed materiaal essentieel. Ons huidige lesmateriaal, zoals reddingtubes, poppen etc. is erg verouderd en toe aan vervanging. Met deze bijdragen kunnen wij een investering doen in nieuw lesmateriaal.

Vorig jaar hadden wij als doel de aanschaf van nieuwe verrekijkers op het strand. Door de bijdrage van vorig jaar, hebben we afgelopen zomer goed zicht gehad door onze nieuwe verrekijkers.

Namens de hele reddingsbrigade willen we iedereen die op ons heeft gestemd van harte bedanken. Jullie betrokkenheid maakt een wereld van verschil! Wil je zelf gebruik maken van de nieuwe lesmaterialen? Doe dan mee met onze lessen en word lid!

Scroll naar top