Vier het 100-jarig jubileum van de Reddingsbrigade Wijk aan Zee!

Met trots nodigen we jou uit om op zaterdag 5 april onze bijzondere verjaardag te vieren. in de afgelopen 100 jaar heb je op de een of andere manier een bijdrage geleverd aan onze geschiedenis. Of je je nou hebt ingezet als lid, of je als buurtbrigade collega ons hebt ondersteund of als onderdeel van de gemeente zich hebt ingezet, we willen graag samen met jou terugblikken tijdens de reünie en receptie.

  • Tijd: 14:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Strandhotel Het Hoge Duin

Deze exclusieve bijeenkomst, biedt de mogelijkheid om samen herinneringen op te halen en oude bekenden terug te zien. Het is hét moment om stil te staan bij de mooie momenten en jouw waardevolle inzet voor de brigade te vieren.

Belangrijk: Deze uitnodiging is speciaal voor de reünie/receptie in de middag. De avondactiviteiten zijn uitsluitend voor andere genodigden. We hopen echter dat je deze middag samen met ons wilt beleven, ter ere van jouw betekenisvolle bijdrage!

We kijken ernaar uit om je te zien en samen een bijzondere middag te beleven.

Om een goede inventarisatie te maken en deze te delen met het Hoge Duin en andere partners vragen wij je om voor zaterdag 22 februari je aan te melden. 

Hopelijk zien we je daar! 

Het bestuur van de Reddingsbrigade Wijk aan Zee & Team 100 jaar!

100-Jarig bestaan

Scroll naar top