Ontmoet de vrijwilliger #4

Hoi! Mijn naam is Tim, 20 jaar jong en Lifeguard bij Reddingsbrigade Wijk aan Zee. Toen ik zes jaar oud werd, ben ik begonnen met zwemlessen in het zwembad. Daar heb ik de basisvaardigheden van het redden geleerd. Op mijn 12e ben ik ook naar het strand gegaan om daar – via de jeugdopleiding – uiteindelijk tot Lifeguard opgeleid te  worden. Dit ben ik nu enkele jaren. Daarnaast ben ik vanaf afgelopen zomer ook postcommandant. 


Het leuke aan de Reddingsbrigade vindt ik de grote groep collega’s, waar vele naast collega’s ook (hechte) vrienden zijn. Dit maakt het teamgevoel nog groter. Hierdoor wordt het nóg leuker om met elkaar iedere dag weer klaar te staan.


Naast mijn opleiding logistiek ben ik veel bij de Reddingsbrigade actief. Ik ben afgelopen zomer zo’n 400 uur op het strand geweest. Natuurlijk is het niet alleen in de zomer hard werken. Ook in de winter hou ik me bezig met bijvoorbeeld het onderhouden van ons materieel en onze posten. Daarnaast ben ik onderdeel van onze alarmploeg en geef ik les aan alweer de volgende generatie redders in het zwembad. Genoeg te doen dus 😁

Zie ik jou deze zomer?

#dankbaar #vrijwilligers #throwbackthursday #tbt
#ontmoetdevrijwilliger #reddingsbrigade #lifeguard #wijkaanzee

De vorige ontmoet de vrijwilliger vind je hier

Scroll naar boven
Scroll naar top