reddingsbrigade-wijk-aan-zee-Ambulance

Twee gewonde kite-surfers

 

Afgelopen zondagmiddag is de alarmploeg van Reddingsbrigade Wijk aan Zee opgeroepen voor twee gewonde surfers nabij de Noordpier.

Vrijwel tegelijkertijd zijn twee kite-surfers gewond geraakt aan hun been, mogelijk breukletsel. Hiervoor waren ook twee ambulances onderweg, voor het benodigde vervoer van ambulancepersoneel en patiënt over het strand naar de ambulances was naast de reddingsbrigade ook de KNRM van Wijk aan Zee opgeroepen.

In samenwerking met de al aanwezige politie en de ook op het water aanwezige IJmuider reddingsbrigade en KNRM zijn de ongelukkige surfers gestabiliseerd en naar de ambulances vervoerd.

Media: http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/kennemerland/article24578313.ece/Twee-kitesurfers-gewond-in-Velsen-Noord?lref=sp3

 

De alarmploeg van Reddingsbrigade Wijk aan Zee is het gehele jaar door, via de regionale meldkamer,  inzetbaar voor eerste hulp op en rond het strand, verleend ondersteuning en transport aan de hulpdiensten. De inzet geschiedt gehele op vrijwillige basis. Voor meer informatie kan u contact opnemen via info@reddingsbrigade-wijkaanzee.nl

Scroll naar top