Vandaag om 12:00 kwam er via de CPA een melding binnen dat er een surfer tussen het eind van de huisjes en Aloha gewond was. De WAZ410 is op zoek gegaan naar het slachtoffer. Aangekomen bleek de surfer een gebroken onderbeen te hebben. Ondertussen had de ambulance zich gemeld. De 410 heeft het ambulance personeel geassisteerd bij het spalken van de surfer.

I.o.m. het ambulance personeel is de surfer via de pier naar het bolwerk gebracht. Omdat de surfer alleen was, heeft de ondertussen opgeroepen WAZ420 de spullen naar de auto van de surfer gebracht. Deze stond geparkeerd bij Sea You op de pier.

Tijdens de rit van de 410 naar de ambulance liep er een man erg te zwalken(een flinke slok op zou je zeggen) over de Reyndersweg. Na het afzetten van het slachttoffer en het ambulancepersoneel is de 410 toch even polshoogte gaan nemen bij de zwalkende man. Aangekomen bleek de man niet gedronken te hebben.

Omdat er geen contact te krijgen was met de man is via zijn telefoon gebeld naar een contact in zijn telefoon (zijn vriendin). Deze wist te vertellen dat hij suikerziekte heeft. Een van de omstanders heeft een fles cola gegeven. Ondertussen stelden een vrouw zich voor als arts en heeft ons verder geassisteerd. Haar eerste advies was om de ambulance terug te laten komen.

Na contact met de CPA is de ambulance terug geroepen. Enkele minuten na het drinken van de cola knapte de man zeer snel weer op. In overleg met de arts is de ambulance weer afgebeld. Na nog even een controle bij de man is de 410 om ca 14:00 teruggegaan naar de post.

Nadat de 420 de spullen had weggebracht werd deze opgeroepen voor een andere klus. Door de harde wind was een kite los geslagen en voor zichzelf begonnen. De eigenaar (slecht gekleed) was hier achter aan gewandeld. Door assistentie van de 420 is de eigenaar weer snel met zijn materiaal herenigd. Ook de 420 was weer om 14:00 inzetbaar voor een nieuwe actie.

Scroll naar top