110628_dinsdagmiddag2
6 juli 2011, om 14:27 uur is de Reddingsbrigade gealarmeerd voor een onwel melding. Met twee personen de jeep WAZ410 bemand en via C2000 de ingemeld bij de CPA. Het nader bericht van de CPA was dat er bij de opgang “Relweg” iemand hard van de helling was gevallen/gerold en ongelukkig terecht was gekomen.

Bij aankomst bleek dat er een jonge man met een strand-, water rolstoel hard naar beneden was geduwd en na een aantal malen over de kop te zijn gegaan uiteindelijk zeer ongelukkig terecht was gekomen.

De EHBO’er is uitgestapt en heeft het slachtoffer gestabiliseerd.
De chauffeur is met de WAZ410 doorgereden om de ambulance 154 op te vangen en het personeel te vervoeren naar het slachtoffer. Na diagnose heeft het ambulance personeel besloten om het slachtoffer te planken en te vervoeren naar het RKZ in Beverwijk.

De bemanning Van de WAZ410 heeft geassisteerd bij het planken en het vervoer naar de ambulance. Ter bescherming van het slachtoffer en de hulpverleners is tijdens deze hulpverlening voor het eerst het Accident Screening gebruikt. Met name het ambulance personeel was zeer content met de bescherming welke het Accident Screening aan hen en het slachtoffer gaf.

Rond de klok van 15:15 uur was de WAZ410 weer retour post.

110628_dinsdagmiddag3

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Scroll naar top