Een aandeel in elkaar, dat is het thema van de Rabobank Fietsdag 2016.

Ons doel is om partijen te verbinden en te versterken. Dit doen we door kennis te delen, partijen aan elkaar te verbinden en door geld beschikbaar te stellen aan maatschappelijke projecten vanuit het Rabo DichtbijFonds.

Zondag 5 juni

Op zondag 5 juni organiseren wij de Rabobank Fietsdag. Een sportief evenement voor alle inwoners van de IJmond. Dit is vroeger in het jaar dan de voorgaande edities, die in september plaatsvonden. Verenigingen, stichtingen en scholen die bankieren bij Rabobank IJmond kunnen op sportieve wijze geld verdienen voor de clubkas. Iedere deelnemer die de fietsroute uitrijdt ontvangt een donatie voor de club, deze kan oplopen tot maximaal € 500,-.

Dus maak leden, vrienden, familie en kennissen enthousiast om op de fiets te stappen!

Route

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe fietsroute door de IJmond, zodra deze bekend is wordt deze met de start-locaties gepubliceerd op onze website.

Entertainment

Wilt u liever met uw vereniging optreden in plaats van fietsen? Wij zijn op zoek naar dansgroepen, fanfares, bandjes en verenigingen die graag bij één van de stempelposten voor de muzikale noot of een leuke demonstratie willen zorgen.

Voldoet uw vereniging aan de voorwaarden? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden, door een e-mail te sturen naar communicatie.ijmond@rabobank.nl. Wij bekijken het aanbod en zullen hieruit een keuze maken.

Inschrijving

De inschrijving voor Rabobank Fietsdag start op dinsdag 29 maart 2016 tijdens de Rabobank Lenteborrel. Dit is een netwerkbijeenkomst voor bestuursleden van scholen, verenigingen en stichtingen uit de IJmond en wordt gehouden in Heliomare in Wijk aan Zee.
De online inschrijving start op 1 april.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Scroll naar top