Ook 2015 begon weer met de traditionele Nieuwjaarsduik, de organisatie lag ook dit jaar weer in handen van: De strandpaviljoens SunSeaBar en Het StrandhuisBundelmedia is de reclamepartner van de Nieuwjaarsduik Wijk aan Zee. Uiteraard levert ook de Wijk aan Zeeër Reddingsbrigade weer haar bijdrage door de duik veilig te begeleiden voor de duikhelden.

Dit jaar waren er weer meer duikers als verleden jaar, ongeveer 1960 ingeschreven duikers, die met groot enthousiasme te water gingen. De zeetemperatuur was met zo’n 8 graden uitzonderlijk hoog en ook de buitentemperatuur was redelijk, maar de harde wind uit het zuiden zorgde toch voor dat het behoorljk koud was voor de duikers en toeschouwers

De WRB was weer met een grote groot vrijwilligers aanwezig om de zwemmers in de gaten te houden en na afloop EHBO te verrichten, er was een man die mogelijk en zweepslag had opgelopen en een snijwond, verder gelukkig geen incidenten geweest.

Na de nieuwjaarsduik werd er in de loods nog een hapje en een drankje genuttigd en is het nieuwe jaar voor de WRB weer mooi begonnen.

Voor iedereen de beste wensen voor 2015.

De opbrengsten van het strand, gaan dan ook naar deze dappere brigade!

[slideshow_deploy id=’2010′]

 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Scroll naar top