De organisatie ligt ook dit jaar weer in handen van: SunSeaBar de SunSeaBar en Het Strandhuis. Deze jaarrond strandpaviljoens van Wijk aan Zee steunen met de organisatie de WRB!
Uiteraard levert ook de WRB weer haar bijdrage door de duik veilig te begeleiden voor de duikhelden. Bundelmedia is de reclamepartner van de Nieuwjaarsduik Wijk aan Zee.

De nieuwjaarsduik van Wijk aan Zee ontstaat natuurlijk niet zomaar.. Bij deze willen wij de vele sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun inzet! Want zonder jullie kon de Nieuwjaarsduik van Wijk aan Zee nooit uitgroeien tot de gezelligste en een van de grootste duiken van Nederland!

De nieuwjaarsduik staat volledig in het teken van helden. Want naast de 1500 (!) duikers die in 2013 hun jaar fris en fruitig begonnen, staan er namelijk tijdens de Nieuwjaarsduik van Wijk aan Zee een aantal helden in de spotlights..

We hebben het natuurlijk over de stoere mannen en vrouwen van de Wijk aan Zee’er Reddingsbrigade, beter bekend als de “WRB”. Deze echte helden waarborgen onze veiligheid en gezondheid aan het strand van Wijk aan Zee. Want of er nu tijdens een zware storm schipbreuk wordt geleden, of als zomers het strand vol ligt met badgasten, de WRB staat voor ons klaar!

De opbrengsten van het strand, gaan dan ook naar deze dappere brigade!

nieuwjaarsduik

Scroll naar top