DSC02197

Zaterdag 21 juni was het weer zover, de hele week was het spannend of het weer goed was voor onze jaarlijkse Jeugdstranddag. Bij te slecht weer kan er niet gevaren worden en bij te mooi weer is het strand te druk om activiteiten te doen. Gelukkig hadden we ook dit jaar weer perfect weer, zonnetje en zo’n 19 graden. Rond half tien kwamen de jeugdleden naar de Zuidpost er waren dit jaar 20 kinderen, ieder jaar komen er meer bij.

[slideshow_deploy id=’1779′]
Er stonden verschillende activiteiten op het programma: rondleiding op de posten, EHBO spel, rondje rijden met de WAZ410 auto en natuurlijk varen met de vlet en met de snelle boten, wat ook dit jaar weer het hoogtepunt van de dag was. Na deze activiteiten was het tijd voor een lekker bordje patat en een snack.

De dag werd afgesloten met een estafette in “iets” te grote pakken. Het was weer een fantastische dag, de jeugdleden gingen met een grote glimlach rond half drie richting huis en alle vrijwilligers konden tevreden terug kijken op een geslaagde dag!

Hartelijk dank aan iedereen die deze dag mede mogelijk heeft gemaakt, met z’n allen hebben we de jeugdleden een mooie dag bezorgd.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Scroll naar top