Instructeurs Strandopleiding in nieuwe kleding

.Om de veiligheid van de mensen op het strand  en in de zee van Wijk aan Zee te kunnen waarborgen staan, gedurende de zomermaanden, elke dinsdagavond onze instructeurs weer klaar om een grote groep jonge redders te trainen. Zodat zij uiteindelijk dat grote doel kunnen bereiken: het behalen van het Lifeguard-diploma. Onze trainingen vinden plaats op het strand maar natuurlijk ook in zee. Zo lijken de oefeningen zo echt mogelijk.

Het Dorrup
De overdracht door de kledingsponsor “Het Dorrup”

Om onze eigen instructeurs goed op te laten vallen, en warm gekleed het water in te laten gaan, is de vereniging op zoek gegaan naar een kledingsponsor, en die hebben we gevonden ook! Op maandagavond 2 juli 2018 werden de warme lycra’s met een contrasterende rode kleur aan de instructeurs overhandigd door oud-lid van de reddingsbrigade Xander Kleijne van “Het Dorrup” in Heemskerk, waarvoor onze grote dank.

Gedurende de zomermaanden trainen wij op dinsdagavond op het  strand van Wijk aan Zee. In de wintermaanden wordt er op woensdagavond getraind in het sportfondsenbad. Deze trainingen zijn een leuke en leerzame aanvulling op de diploma’s A en B. Ook word je voorbereid en opgeleid om uiteindelijk door te stromen naar de Lifeguard opleiding op het strand.

Scroll naar top