Examens en zomerse drukte

In het weekend van 24 en 25 augustus was het weer tijd voor de jaarlijkse examens van de opleiding die we iedere dinsdagavond geven. Zaterdag was het aan de lifeguards in opleiding om te laten zien wat zij hebben geleerd in het afgelopen seizoen, en op zondag waren WRB 1,2 en 3 aan de beurt om hetzelfde te doen.

Op zaterdag was het aan de lifeguards in opleiding om te laten zien wat zij hebben geleerd. Dit deden zij door middel van twee casussen. Na de casussen ging het examen verder met het mondelinge examen. Aan het einde van de middag konden we bijna iedereen feliciteren met het behalen van een diploma.

Op zondag was het aan WRB 1,2 en 3 om te laten zien wat zij hebben geleerd. Voor alle diploma’s bestaat het examen uit een theorie- en een praktijk gedeelte. Ook moest er een Run-Swim-Run opdracht gedaan worden. Door de drukte op het strand was deze anders dan dat zij “normaal” oefenen. Op onze Facebook pagina is te zien dat zij dit doen. Aan het einde van de dag konden wij weer een hoop leden feliciteren met het behalen van het diploma!

Drukte

De examens gingen dit jaar gepaard met een hittegolf en zomerse drukte. Voor de drukte op het strand zijn er opvallend weinig alarmeringen geweest. Wel waren er veel behandelingen aan wespensteken, één van hen is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis na een steek in de mond.

Aan alle geslaagden gefeliciteerd!

Scroll naar boven
Scroll naar top