Alle activiteiten tot 15 april opgeschort

Beste leden/ouders/verzorgers, 

Het zijn bijzondere tijden en dit vraagt dan ook om bijbehorende maatregelen. Hierbij houden we rekening met alle maatregelen die door de overheid en RIVM worden bekend gemaakt. Ook de Reddingsbrigade Wijk aan Zee zal dus verschillende maatregelen treffen om de veiligheid en gezondheid van onze leden niet extra op de proef te stellen.

Het bestuur van Reddingsbrigade Wijk aan Zee heeft besloten om alle verenigingsactiviteiten tot minimaal 15 april op te schorten. Dit heeft gevolgen voor de volgende activiteiten: 

  • Zwemles in het zwembad in Beverwijk. Hiervan was al eerder aangegeven dat deze tot eind maart niet meer zouden plaatsvinden maar dit is nu dus een langere periode geworden.  
  • De geplande examens in het zwembad op 8 en 15 april 2020 zullen niet doorgaan. De zwemcommissie onderzoekt, samen met het rayon, wanneer deze examens wel doorgang kunnen vinden.
  • De start van de lifeguard- en strandopleidingen, op 7 april 2020, wordt uitgesteld. 
  • De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering wordt uitgesteld. Hierdoor zal ook de kascontrole die plaatsvindt voor de ledenvergadering en de inkijkavond voor de stukken van de vergadering worden uitgesteld.
  • Het opbouwen van de strandpost, op 27 en 28 maart, door de vrijwilligers wordt uitgesteld. 
  • De klusavond op vrijdagavond komt tot nader order te vervallen. 

Voor bovengenoemde activiteiten zal er, zodra er weer meer duidelijkheid is, een nieuwe datum bekend worden gemaakt. Hierover zullen we U via meerdere kanalen informeren.

Naast de activiteiten van de vereniging hebben wij ook maatregelen getroffen voor de veiligheid van onze 24/7 alarmploeg. Zo zijn alle oefeningen tot nader order geschrapt en zullen de mensen van de alarmploeg alleen nog uitrukken indien er een noodoproep binnenkomt via de pagers. Het voertuig zal alleen met minimale bezetting worden ingezet en de behandeling van de slachtoffers ter plaatse laten we over aan de specialisten van de ambulancedienst. 

Laten we hopen dat we met z’n allen deze moeilijke tijd weten te overbruggen en dat we elkaar snel weer persoonlijk kunnen ontmoeten in het zwembad of op het strand. 

Het bestuur van de Reddingsbrigade Wijk aan Zee

Scroll naar boven
Scroll naar top