Klaar voor de eerste bezoekers

350 kleurplaten en blije gezichten tijdens open dag

Zaterdag 27 oktober 2018 was de WRB aanwezig bij de open dag van de brandweer en heeft daar minstens 350 kinderen een blij gezicht bezorgt met een prachtige kleurplaat!

We hebben de kleurplaten uitgedeeld aan de kinderen die even bij ons kwamen kijken. En er zijn nog veel meer kinderen geweest die allemaal even in die mooie oranje boot wilden zitten. En dat niet alleen, ze wilde ook allemaal wel eens goed zien hoe dat pak met die VEELS te grote laarzen er nu uitzag!

De open dag was van 9:00 tot 16:00 en gedurende de dag waren er verschillende demonstraties. Wij waren ook aanwezig met  de Wijk aan Zeeër Reddingsbrigade. Op de stand stond een boot en een rescueboard. Ook hebben we veel uitleg gegeven over de spullen uit het zwembad. Gedurende de dag hebben zich meerdere mensen aangemeld als vrijwilliger. Ook was er veel animo voor onze zwemtrainingen in het sportfondsenbad in Beverwijk.

Het was een erg geslaagde dag die prima verzorgt was door de brandweer. Alle vrijwilligers die deze dag hebben geholpen onwijs bedankt voor jullie inzet! Het was erg leuk om zoveel verschillende leden bezig te zien. Vooral de mensen uit het zwembad konden erg veel toevoegen aan deze dag.

Open dag brandweer
Vrijwilligers van het zwembad en strand waren de hele dag op de stand

Wil je ook die mooie kleurplaat hebben? Download deze dan van deze pagina.

Scroll naar boven
Scroll naar top